SVE NAJBOLJE!

Svim članovima i prijateljima Hrvatskog 2CV Citroen kluba želimo sretne nadolazeće blagdane, puno sreće, zdravlja i veselja te bezbrižne vožnje u 2023. godini.

Pročitaj više

2CV THREE RIVERS RAID 2022

ODRŽAN 2CV THREE RIVERS RAID 2022 Protekli vikend (16. – 18. 09. 2022.), unatoč kiši i lošem vremenu održan je četvrti po redu ' 2CV Three Rivers Raid' na kojem je sudjelovalo 80 ljudi u 42 posade iz Hrvatske, Slovenije, Njemačke,Srbije i BIH. Učesnici su se upoznali s posebnostima ovog kraja, od rodnog sela braće Radić, Desnog Trebarjeva, polazišne točke, preko Martinske Vesi i ljepota Odranskog polja, sve do Male Gorice, Žažine i...

Pročitaj više

Hvala svima na sudjelovanju - Spačeki povezuju EU

Dragi spačekisti, nadamo se da ste sretno stigli kućama nakon prekrasnog 2CV druženja u Opuzenu i dolini Neretve. A, ako još putujete, nadamo se da i dalje uživate u ljepotama Hrvatske. Svojim ste dolaskom i sudjelovanjem na susretu omogućili da ovaj projekt uspije. Hvala vam na tome! Hvala i svima onima koji su željeli sudjelovati i svojom prijavom dali podršku projektu no zbog različitih okolnosti ipak nisu bili s nama. Nadamo se da se vidimo sljedeći put.

Pročitaj više