PLAN AKTIVNOSTI U 2023.

GODIŠNJI SUSRET KLUBA – TRIBALJ (zaleđe Crikvenice)

02. - 04. 06. 2023.

U tradicionalnom terminu godišnjeg susreta Kluba, odabrali smo Tribalj,  kao odličnu destinaciju zbog blizine mora i zbog činjenice da je naš Eduard Ficko uz pomoć prijatelja nekoliko godina organizirao susrete Kluba baš na tom mjestu i u tom terminu. Zato: Vidimo se na Honolulu bejbe! Osiguran odličan provod,fenomenalo mjesto i sadržajni Raid! Više info uskoro...

---------------------------------------------------------------------------------------

25. rođendan kluba 

08. - 10. 09. 2023.

 

10. 09. 1998. godine, osnovan je  klub entuzijasta i ljubitelja prvenstveno 2CV Spačeka pod nazivom Klub prijatelja Citroёn vozila Hrvatske. To je prvi Citroёn klub u Hrvatskoj koji je na svoj način među ostalima njegovao tradiciju YU-AS kluba.

U svojih dvadeset pet godina postojanja, osim okupljanja istomišljenika iz cijele Hrvatske, organizacije  mnoštva susreta, raidova, objavljivanjem časopisa, biltena i sl., kruna djelovanja je zasigurno organizacija 23. Svjetskog susreta Spačeka u Samoboru 2019. godine.

Zbog svega navedenog, Klub organizira veliku proslavu na poseban spačekistički način. Na sam rođendan ćemo organizirati susret u Samoboru u sklopu kojeg će se održati svečana 2cv akademija kluba - prigodni program gdje ćemo se prisjetiti svih važnih događaja i ljudi u zadnja četvrt stoljeća. Osim toga, ove godine je i 75. rođendan Spačeka, što se savršeno uklapa u ovu priču. Kako bi uključili i ostalo građanstvo, u pripremi je i izložba kluba kao i humanitarna akcija. O svemu više..na vrijeme! Možemo samo potvrditi da se i Grad Samobor uključio u ovu veliku proslavu!

_____________________________________

24. svjetski susret Spačeka, Regija Delemont, Švicarska, 25. - 30. 07. 2023.

Na svjetski susret ide nekoliko posada i članova našeg kluba. Na ovom mjestu objavljujemo dodatne informacije organizatora  oko prijava i uplata :

Uplata do 31. svibnja 2023. 120 EUR po vozilu za A seriju

Nakon tog datuma predbilježbe više neće biti moguće. Ulaznica na licu mjesta će iznositi 150 EUR (A serija)  . Organizator želi motivirati sve sudionike da iskoriste povoljne cijene u predbilježbama, kako  oni koji će se registrirati i platiti do 31. svibnja 2023. neće morati platiti nikakvu dodatnu naknadu.

Za registraciju i dodatne informacije, kliknite: https://2cv2023.ch/inscription/anmeldung-e/?lang=en