Borovik 2018

ODRŽANO TRADICIONALNO 2CV DRUŽENJE I ZATVARANJE 2CV SEZONE, BOROVIK, ĐAKOVO, 16. – 18. 11. 2018. Kao i u proteklih 8 godina, i ove je organizirano 9. tradicionalno 2cv druženje povodom zatvaranja sezone, od 16.do 18.11.2018. godine. Veseli skup održao se u srcu slavonskih šuma, pored jezera Borovik, u planinarskom domu nadomak Đakova. Uz vrhunsku gastro ponudu (čobanac i prase na ražnju), te uobičajeno odličnu atmosferu i zvuke veselih nota u izvedbi našeg Renea i domaće ekipe, skupu je prisustvovalo 25 članova kluba, te nekolicina gostiju koje uskoro možemo očekivati kao nove članove kluba! Nažalost, vrijeme nam nije bilo naklonjeno u nedjelju, kada je planirana zajednička "milenijska" fotografija, no oštre su oči i kamere sudionika ipak zabilježile najznačajnije trenutke. Bilo je lijepo okupiti složnu ekipu, prisjetiti se zgoda i nezgoda zaljubljenika u 2cv ljubimce, a iskorištena je i prilika da se prokomentira svjetski susret idućeg ljeta, kojeg svi s nestrpljenjem očekujemo!

Najavljujemo i pozivamo vas na tradicionalno druženje  16. - 18. 11. na Boroviku, u planinarskom domu pored istoimenog jezera 26 km od grada Đakova, kojim Hrvatski 2cv Citroen klub zatvara sezonu uz izvrsni čobanac.

Kotizacija je 120 kn po osobi. U cijenu je uključena: majica, naljepnica, smještaj u domu, piće i hrana za tri dana, odlična glazba, provod i  boravak u prekrasnoj prirodi.

Kako ne bi nešto nedostajalo, dobrodošle su delicije iz svih krajeva odakle dolazite!

Zbog ograničenog smještajnog kapaciteta i za sve dodatne informacije kontaktirajte:

Lega:  095/837-5191; mail: spak2cv@gmail.com